Magazine
Contact
Home
Slotbericht vt wonen&design 2015
De 23ste editie van de vt wonen&design beurs heeft dit jaar in zes dagen tijd 79.000 bezoekers ontvangen in de RAI Amsterdam. Dat zijn 10.000 meer bezoekers dan vorig jaar. Er was volop vraag naar oplossingen voor veranderingen en verbouwingen in huis. En duizenden bezoekers hebben een, voor hen persoonlijk gemaakte, beursroute gevolgd. Alle beschikbare plekken voor persoonlijk woonadvies waren volgeboekt.
 

Succesvolle start woonseizoen

Van design en creativiteit tot praktische oplossingen en luxe materialen. De vt wonen&design beurs was afgelopen week dé plek waar merken en ontwerpers hun nieuwste collecties en primeurs toonden aan de Nederlandse woonconsumenten. Het succes van de beursdagen zal nog lang merkbaar zijn. Fabrikanten en ontwerpers hebben voor de komende tijd veel afspraken ingepland met consumenten om de woonwensen concreet te maken.

De jonge, moderne woonstijl blijft populair. Maar ook de hang naar luxe en op maat gemaakt design om de exclusieve woonstijl te creeëren. "Producten die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt zijn dit seizoen populair," aldus Ingrid van Schooten Manager vt wonen&design beurs.

De volgende editie van de vt wonen&design beurs, die wordt georganiseerd door Sanoma, vindt plaats van 27 september tot en met 2 oktober 2016.

 

2015-10-06
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

 

 
april | mei | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV