Magazine
Contact
Home
Slotbericht Groentechniek Holland 2015
De tweede editie van de agrarische vakbeurs GroenTechniek Holland heeft 21.806 professionals werkzaam in de groene openbare ruimte naar Biddinghuizen gehaald. Dat is een lichte stijging ten opzichte van de 21.469 bezoekers in 2013. Van 8 en 10 september presenteerden ruim 160 deelnemers zich met meer dan 4.000 machines van ruim 550 merken.
 

De tweede editie van het evenement GroenTechniek Holland is succesvol verlopen. Beursmanager Willem Bierema: “Maar liefst 21.806 professionals werkzaam in de groene openbare ruimte passeerden tussen 8 en 10 september de entree tijdens de tweejaarlijkse vakevenement in Biddinghuizen, dat is een lichte stijging ten opzichte van de 21.469 bezoekers in 2013 tijdens de eerste editie. Ruim 160 deelnemers presenteerden meer dan 4.000 machines van ruim 550 merken. Ze waren niet alleen tevreden over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, maar ook over de overzichtelijke en strakke opzet van het evenement, de locatie en de parkeerfaciliteiten. Kortom een geslaagde tweede editie.”
 

Tevreden deelnemers

Leonard Huissoon van Diverto is zeer tevreden: “Wij hadden een prima beurs hetgeen zeker resulteert in concrete verkoop. We hadden naast contact met veel Nederlandse dealers ook bijna 30 nieuwe, serieuze contacten, met een dealer uit Duitsland maar ook een gemeente uit België. Het was voor ons kortom een goed publiek. Ook over de strakke en goede organisatie zijn we zeer tevreden.”
Eim Klienloog van Stierman de Leeuw trof bezoekers die goed geïnformeerd waren en zeer gerichte belangstelling toonden. “Het is voor ons een unieke gelegenheid om in contact te komen met eindgebruikers zoals hoveniers, aannemers in groenvoorziening, loonwerkers en gemeenten. Iedere professional werkzaam in het openbare groen zou verplicht een dagje moeten uittrekken voor een bezoek aan dit groenevenement, dan zijn ze helemaal op de hoogte en dat verdient zich zeker terug.”

Joop Hoenderboom van Unimog/Mercedes-Benz Nederland is positief omdat hij “de juiste doelgroep trof die wij ook zochten. Dat leidde zelfs tot veel interessante leads, daarover zijn wij dan ook zeer tevreden.”
 

Volgende editie

GroenTechniek Holland vond plaats van 8 tot en met 10 september in Biddinghuizen. De organisatie, in handen van de GroenTechniek Holland BV, een dochter van de Fedecom, kijkt uit naar de volgende editie van dit tweejaarlijkse-vakevenement. Alle actuele informatie is te vinden op www.groentechniekholland.nl.
 

2015-09-11
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV