Magazine
Contact
Home
Slotbericht ReMaTec 2015
De internationale revisiebranche verzamelde zich van 14 tot en met 16 juni in RAI Amsterdam voor de achtste editie van het toonaangevende evenement binnen de industrie, ReMaTec2015. Na de sterke groei in 2013, is met 3.500 professionals het aantal bezoekers van de show gestabiliseerd en is er nu een duidelijke verschuiving is te zien naar een internationaler publiek.
 

Het percentage internationale bezoekers steeg dit jaar van 64 naar bijna 70 procent, met een sterke vertegenwoordiging van Centraal- en Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland en Japan. Met daarbij in totaal 240 exposanten uit 25 landen is de beurs een weerspiegeling van het internationale karakter van de revisiebranche. Ongeveer twee op de drie bezoekers heeft een leidinggevende functie en daarnaast is er een sterke stijging in het aantal Sales Managers dat de beurs bezoekt. Naast het in kaart brengen van de markt geeft bijna de helft van alle bezoekers gaf aan de beurs te zien als een plek waar zij hun netwerk kunnen versterken en uitbreiden, wat de functie van de beurs als internationaal ontmoetingsplatform opnieuw bevestigd.

De beurs staat bekend als hét netwerkplatform voor de internationale revisie-industrie en tijdens de grootste editie ooit kwamen specialisten uit maar liefst 71 landen uit de automotive en heavy duty revisiebranche samen.
 
Voor deze editie lag een sterke focus op innovatie en ontwikkeling, onder andere met de lancering van het nieuwe InnovationLAB. Hier werd het publiek getrakteerd op inspirerende theatersessies, een overzicht van de nieuwste producten en een demonstratie van nieuwe innovatieve technieken. Daarnaast bood de beurs een sterk en goedbezocht congres- en seminarprogramma, met onder meer prestigieuze branche-evenementen als de World Remanufacturing Summit en de International Conference on Remanufacturing (ICoR 2015), evenals een Circular Economy Seminar en vele andere congressen.

De volgende ReMaTec vindt plaats op 18-19-20 juni 2017 in de RAI Amsterdam.
 

2015-06-26
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

 

 
april | mei | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV