Magazine
Contact
Home
Slotbericht Electronics & Automation 2015
In totaal hebben 4.143 mensen Electronics & Automation 2015 bezocht. Dat betekent dat het bezoekersaantal over vijf edities op rij zo goed als stabiel is gebleven. Dit jaar was de beursvloer al in maart uitverkocht en heeft de organisatie met een wachtlijst moeten werken.

De honderdvierendertig exposanten hebben hun krachten gebundeld in verschillende beursprojecten. Zo werkte een groep van vijftig exposanten samen bij de ontwikkeling en productie van de elektronicagadget. Op de beursvloer is de ‘e-brace’ live geproduceerd in de productielijn. Ook met de aanwezigheid van het PLOT paviljoen en het Developmentclub Paviljoen zijn de engineers aangesproken die dagelijks bezig zijn met elektronica(ontwikkeling), maar ook bezoekers die op zoek zijn naar slimme (elektronica)oplossingen voor hun toepassing.

Gezien het enthousiasme van de afgelopen edities onderzoekt de organisatie van Electronics & Automation of het mogelijk is om in 2017 uit te breiden naar een grotere hal.

 

2015-06-10
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV