Magazine
Contact
Home
Rotisserie restaurant in RAI Amtrium geopend
The Roast Room, het rotisserieconcept van Michiel Deenik van VisaandeSchelde in het laagbouwgedeelte van RAI Amtrium, is op dinsdag 7 april geopend. In de strakke uitbouw van het nieuwe gebouw van Amsterdam RAI kan vanaf nu genoten worden van mooie stukken vlees, burgers, vleeswaren en ambachtelijke worsten uit de eigen slagerij.
 

Die slagerij bevindt zich op de begane grond van het restaurant, waar men de slagers aan het werk te zien zijn. Voor kruiden en groenten maakt The Roast Room gebruik van de grote kas voor city farming die in het Amtrium is gebouwd. The Roast Room bestaat uit The Roast Bar, het brasserie-style restaurant op de begane grond en de Rotisserie, het fine-dining restaurant op de eerste verdieping.

Maurits van der Sluis, directeur Convention Centre Commercie bij Amsterdam RAI: “Michiel Deenik heeft zich met  Visaandeschelde in enkele jaren ontwikkeld tot een onderscheidende en toonaangevende restaurateur in Amsterdam. Bij Amsterdam RAI zijn we uitermate tevreden dat Michiel nu de oversteek maakt en feitelijk tegenover Visaandeschelde een tweede restaurant gaat exploiteren. Zijn hippe Roast-concept sluit naadloos aan op de kwaliteitstandaard die Amsterdam RAI hanteert voor haar (inter)nationale zakengasten.”
 

Langgekoesterde wens

Voor het restaurant benaderde de RAI Michiel en Saskia Deenik. Michiel: “Het is voor mij een waanzinnige kans om op loopafstand van ‘Vis’, zoals wij Visaandeschelde noemen, een nieuw concept neer te zetten. Met Visaandeschelde geef ik invulling aan mijn passie voor vis. Met The Roast Room wil ik mijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees de ruimte geven. Op de kop van het vernieuwde Scheldeplein verwacht ik dat The Roast Room een open invitatie zal zijn aan de zakelijke gasten van de RAI, Zuidas en de buurt. De gasten kunnen er natuurlijk dezelfde kwaliteit en allure verwachten als bij ‘Vis’.”
 

RAI Amtrium

Met het Amtrium blijft Amsterdam RAI investeren in duurzame vernieuwing om haar positie als internationaal toonaangevend beurs- en congrescentrum te versterken. Meest in het oog springende element is, naast het atrium, de grote kas voor city farming. Zo levert het gebouw straks de eigen groenten en kruiden voor het restaurant THE ROAST ROOM en de eigen keukens van Amsterdam RAI. Het Amtrium wordt begin juni 2015 geopend. 
 
Foto: Michiel Deenik en Maurits van der Sluis tijdens opening van The Roast Room op 7 april


2015-04-10
Logistics & Distribution heeft in combinatie met Empack en Automation op 5 en 6 april zo'n 8.300 bezoekers ontvangen. Het was voor het eerst dat de drie vakbeurzen voor de verpakkingsindustie en de logistieke markt samen georganiseerd werden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
 
Rotterdam Ahoy organiseert in samenwerking met founding partners het nieuwe platform VEG., wat staat voor Vak Event Groentehelden. Het event dat op 20 en 21 juni 2018 zal plaatsvinden in de Onderzeebootloods in Rotterdam is voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met versproducten. Beleving, inspiratie en de toekomst staan centraal.
 
MECC Maastricht organiseert van 20 tot en met 22 oktober 2017 het nieuwe event Euro Cycling XP. Het evenement is een coproductie van Euro Cycling XP, Flanders Bike Valley en MECC Maastricht. Doel van oud-wielrenner en initiator Stephan Räkers is het gat te dichten dat aan het eind van het wieler- en MTB seizoen ontstaat en loopt tot aan het volgend voorjaar wanneer fietsbeurzen als BikeMotion en de Fiets-en Wandelbeurs plaatsvinden.
 
Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) gaat per direct verder als Interieur Collectie Dagen. VPWI is van oorsprong een vloeren vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende segmenten in de afgelopen jaren en de samenwerking met Kone advies (organisator van Floor Expo) vond organisator Evenementenhal het tijd voor een nieuwe naam die beter past bij het huidige concept.
 
Evenementenhal Hardenberg heeft een aantal nieuwe speerpunten opgesteld voor de editie van Recreatie Vakbeurs in november 2017. Dit na overleg met specialisten uit de branche. De beurs wordt landelijk gepositioneerd en zal ook meer op exposanten en bezoekers uit België en Duitsland mikken. Daarvoor zijn er meer blikvangers nodig op de beursvloer. 
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV