Magazine
Contact
Home
Slotbericht Hiswa 2015
De 60e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam RAI had dit jaar meer exposanten (7 procent) en meer boten (13 procent) ten opzichte van vorig jaar. Uit een peiling onder bezoekers blijkt ook dat er meer geld is uitgegeven en dat er meer boten zijn verkocht. 80 procent van de 43.405 watersportliefhebbers die Hiswa 2015 bezochten, geeft aan klaar te zijn voor het nieuwe watersportseizoen.  
 

Uit de eerste onderzoekresultaten onder bezoekers geeft 51 procent aan iets gekocht/ besteld te hebben of een offerte te hebben opgevraagd.
 
Het InnovationLAB, waar innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen bij elkaar komen, was dit jaar aanzienlijk groter. Ditzelfde geldt voor de wereld van HISWA Funsport. Hier konden bezoekers alles vinden op het gebied van wind-, kitesurf en Stand Up Paddling (SUP). In een apart SUP-bassin konden bezoekers deze nieuwe watersport en ‘workout’ zelf uitproberen en er was een kitesurfsimulator. Nieuw dit jaar was de Funsport Shop waar bezoekers meteen tot aanschaf konden overgaan tegen een aantrekkelijke beursprijs.

Voor nog meer watersportplezier in 2015 kan de bezoeker terecht op de Hiswa te Water, van 1 tot en met 6 september in de Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Deze beurs wordt georganiseerd door Hiswa Multimedia.
 

 

2015-03-18
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV