Magazine
Contact
Home
Slotbericht Nationale (E-)Bike Testdagen 2015
De eerste editie van de Nationale (E-)Bike Testdagen in combinatie met de FietsVAK dag, is voor bezoekers en exposanten zonnig verlopen. Circa 7.000 bezoekers wisten de weg naar Expo Haarlemmermeer te vinden op 28 februari en 1 maart en de vakdag op 2 maart.

 

Er werden duizenden testritten gemaakt op het 1,5 kilometer lange Testparcours en het Workshop Theater was goed bezocht. Aanvullende activiteiten, zoals de NK Slowbiking Battle Rounds, uitreiking van de Fiets Awards en mobiele modeshows met fiets- en regenkleding, zorgden voor een extra dimensie.

Na de twee consumentendagen in het weekend, vond de FietsVAK dag plaats voor de branche. Ook vakbezoekers maakten graag gebruik van het Testparcours om de vele nieuwe modellen e-bikes te testen. De workshops, georganiseerd in samenwerking met vakblad Tweewieler, over onder andere lithium accu techniek en elektrische schakelsystemen op de fiets, werden druk bezocht.

De Nationale (E-)Bike Testdagen is een nieuw fietsevenement, met een grote focus op e-bikes. Op de beurs staan grote en kleine fabrikanten, importeurs en groothandels. Aansluitend vindt FietsVAK dag plaats, hét jaarlijkse netwerkevenement dat uitsluitend toegankelijk is voor de fietsvakhandel. Het evenement is georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging en geeft een uitgebreid overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en  -accessoires. ANWB is aangesloten als partner voor de consumentendagen en vakblad Tweewieler voor de vakdag.

 

2015-03-12
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV