Magazine
Contact
Home
Jozef de Kruiff commercieel directeur Maqutos
Jozef de Kruiff is per 1 maart commercieel directeur bij Maqutos in Den Haag. Hij zal deel uit maken van het nieuwe directieteam, samen met Gerard Teske, waarbij voor De Kruiff, vanuit zijn grote netwerk, de nadruk zal liggen op het contact met bestaande en nieuwe klanten.
 

Daarnaast zal hij zich in teamverband, met zijn kennis op het gebied van live communicatie en vormgevingsconcepten, bezig houden met verdere innovaties en ontwikkeling van state of the art stand- en interieurprojecten voor Maqutos en zijn relaties.

Gelijktijdig zal Cees Guijt van zijn pensioen gaan genieten, na zich 47 jaar te hebben ingezet voor de onderneming. Op de achtergrond blijft hij als aandeelhouder nog betrokken bij het bedrijf.

Jozef de Kruiff was eerder werkzaam voor Vleugel Expo, Crea & Artiva, EDG Visual Communications en Hypsos.


 

2015-02-23
IDEA introduceert het internationaal bewezen concept EventStreet in Nederland. Hierbij runnen eventbureaus runnen bestaande horecagelegenheden voor een meet & greet met hun opdrachtgevers.
 
Er komt geen Skywonder 2018. De tweede editie van de beurs voor de kleine recreatieve kleine luchtvaart stond gepland op 24 en 25 maart 2018 in Kortrijk Xpo. Vooral praktische belemmeringen en de hoge kosten om vliegtuigen in de beurshallen te krijgen, speelden de organisatie parten.
 
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV