Magazine
Contact
Home
Jozef de Kruiff commercieel directeur Maqutos
Jozef de Kruiff is per 1 maart commercieel directeur bij Maqutos in Den Haag. Hij zal deel uit maken van het nieuwe directieteam, samen met Gerard Teske, waarbij voor De Kruiff, vanuit zijn grote netwerk, de nadruk zal liggen op het contact met bestaande en nieuwe klanten.
 

Daarnaast zal hij zich in teamverband, met zijn kennis op het gebied van live communicatie en vormgevingsconcepten, bezig houden met verdere innovaties en ontwikkeling van state of the art stand- en interieurprojecten voor Maqutos en zijn relaties.

Gelijktijdig zal Cees Guijt van zijn pensioen gaan genieten, na zich 47 jaar te hebben ingezet voor de onderneming. Op de achtergrond blijft hij als aandeelhouder nog betrokken bij het bedrijf.

Jozef de Kruiff was eerder werkzaam voor Vleugel Expo, Crea & Artiva, EDG Visual Communications en Hypsos.


 

2015-02-23
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
De Duitse Interzum heeft dit jaar een recordaantal van zo’n 69.000 bezoekers gehaald. De tweejaarlijkse interieurbeurs die van 16 tot en met 19 mei plaatsvond in de Koelnmesse had dit jaar meer exposanten staan en nam ook 15 procent meer expositieruimte in beslag.
 
Jaarbeurs heeft dinsdag 16 mei BouwBeurs.nl gelanceerd, een nieuw online platform dat is gekoppeld aan het evenement BouwBeurs. Het platform richt zich met productnieuws en innovaties op de uitvoerende bouw. Bouwbeurs.nl stuurt wekelijks een e-mail nieuwsbrief naar zo'n 50 duizend abonnees.
 
Het nieuwe Strandzuid, gelegen tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, is 9 mei jongstleden officieel geopend. In de nieuwe opzet positioneert de horecagelegenheid zich nadrukkelijker als eventlocatie die stand alone of aanvullend op de RAI-faciliteiten kan worden ingezet. Strandzuid is een initiatief van RAI Amsterdam en Unlimited Label (Vondelpark3, Caffe Esprit, Strandzuid).​
 
De Horecava, Lightspeed en Sligro gaan in de komende weken op zoek naar ondernemend horecatalent voor de Nationale RestaurantPITCH. De nieuwe wedstrijd biedt iedereen die droomt van een eigen restaurant de kans deze te verwezenlijken. De kandidaat met het winnende restaurantconcept krijgt een ingericht pop-up restaurant van 800 vierkante meter tijdens de komende editie van de Horecava. De beurs vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV