Magazine
Contact
Home
Slotbericht Art Rotterdam 2015
De kunstbeurs Art Rotterdam, die plaatsvond van 5 tot en met 8 februari, heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar beduidend meer bezoekers getrokken. 25.000 kunstliefhebbers en –professionals bezochten de beurs waar 132 internationale galeries en kunstenaarsinitiatieven zich presenteerden. Dat is een stijging van 16 procent ten opzichte van 2014, toen de beurs voor het eerst plaatsvond in de Van Nelle Fabriek. Het bezoekersaantal was in dat jaar al met 35 procent gestegen ten opzichte 2013.
 

De derde editie van Prospects & Concepts, een  tentoonstelling waar het Mondriaan Fonds 13 kunstenaars toonde die in 2013 een financiële bijdrage ontvingen om een start te maken met hun carrière, vond plaats in de nieuwe Distributiehal van de Van Nelle Fabriek.

De Van Nelle Fabriek verzorgde zelf de catering voor alle bezoekers, crews en galeriehouders en bood een gevarieerd aanbod. Het sushirestaurant was een succes en de grote bars terrassen op de diverse locaties konden de toestroom goed aan. Daarnaast was twee-Michelinsterrenrestaurant FRED aanwezig met een pop-up restaurant, die nagenoeg alle dagen vol was voor lunch en diner.
 
Art Rotterdam, Art Rotterdam Projections en Intersections vinden in 2016 wederom begin februari plaats in de Van Nelle Fabriek.
 

2015-02-13
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV