Magazine
Contact
Home
Slotbericht Bike MOTION Benelux 2014
Bike MOTION Benelux trok van 17 tot en met 20 oktober 28.085 bezoekers naar Jaarbeurs in Utrecht. De voor het eerst gehouden Ladies Night op vrijdagavond kon rekenenen op de interesse van ruim 600 vrouwen.
 

69 procent van de bezoekers komen op de eerste plaats naar Bike MOTION om nieuwe producten en ontwikkelingen te bekijken. Op het testparcours konden de nieuwste mountainbikes ook echt worden getest. Veel bezoekers hebben een rondje op het uitdagende parcours gereden, waar op zondag ook profs in actie kwamen tijdens de finale van City Mountainbike. Bijna de helft van de bezoekers heeft juist door het beursbezoek nieuwe aankoopplannen gekregen. 87 procent van het bezoek bestempelt het gepresenteerde aanbod als 'goed tot zeer goed'. Overall krijgt Bike MOTION een 7,8 als waarderingscijfer. Gemiddeld bleven de fietsliefhebbers viereneenhalf uur opde beurs.

De beursbezoekers keken vooral naar racefietsen, componenten, kleding, accessoires en mountainbikes. De meest bezochte activiteiten waren de Framebouwers, de activiteiten op het hoofdpodium bikefitting, Men at Work en het FIETS Theater. Hoogst gewaardeerd waren de Trialshow Kenny Belaey (8,5) en het Testen van de nieuwe XTR: (8,0).

De vrijdag was met 11.475 bezoekers de absolute topdag. Vanaf de opening om 10.00 uur, twee uur eerder dan vorig jaar, was het gelijk druk op de beurs. De vrijdag werd afgesloten met de eerste Ladies Night.

Nieuw dit jaar op Bike MOTION was de noviteitenroute, waarin nieuwe producten van exposanten extra in de aandacht werden gezet. De awards in deze noviteitenroute waren dit jaar voor het eerst publieksprijzen. De bezoekers konden in de week na de beurs via de website van Bike MOTION hun stem uitbrengen op hun favoriete noviteiten in zes categorieën. De winnaars van deze Bike MOTION Publieksawards worden in november bekend gemaakt.
 

2014-10-24
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV