Magazine
Contact
Home
Vacature: Sales- & Projectmanager (Clientmanager) Exhibitions & Events
Van der Veen – event engineering is op zoek naar een ervaren, creatieve en ondernemende Sales- & Projectmanager. Deze Clientmanager is verantwoordelijk voor een groep van klanten met name actief  op beurzen en evenementen. De Clientmanager weet als professional zijn klant te begeleiden en inspireren in het ontwikkelen van technische toepassingen die de live communicatie evenementen maximale toegevoegde waarde geven door de inzet van licht, beeld en geluid techniek.
 

Je maakt deel uit van een team van ruim 60 collega’s en rapporteert aan de Commercieel Directeur. Je bent in het salesteam mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van business, producten en nieuwe diensten op beurzen en evenementen, bestaande uit nationale- en internationale beurzen, kunsttentoonstellingen, sport- en cultuurevenementen. Naast het acquireren  en realiseren van projecten voor je vaste klantengroep, het intensief beheren van de relatie  en het benutten van kansen van nieuwe klanten, draag je zorg voor advies naar de klant en de concrete invulling, projectplanning en uitvoering van de  technische projectplannen. Je bent dus van A tot Z leidend bij de klant en het project. Je hebt affiniteit met en zicht op de technische ontwikkelingen voor techniek, design en sfeer is hierbij essentieel.
 

Kortom, je taken bestaan onder andere uit:

 • Ontwikkeling en beheer van je klantportefeuille;
 • Opstellen en opvolgen van offertes;
 • Adviseren van klanten en opstellen projectplannen in samenwerking met de klant;
 • Ontwerpen realiseren vanuit sfeerimpressies en presentatie concepten;
 • Op- en uitbouwen van nieuwe relaties voor beurzen en evenementen;
 • Instrueren en informeren van het Van der Veen klantteam;
 • In de rol van projectmanager betrokken bij de uitvoering van de projecten, controleren voortgang werkzaamheden en evalueren uitgevoerde projecten met klanten.
 

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • kennis van live communicatie branche, o.a. beurzen- en/of evenemententechniek;
 • gecertificeerde commerciële en/of projectmanagement opleiding is een pre;
 • sterk ontwikkelde commerciële & communicatieve vaardigheden;
 • minimaal 6 jaar werkervaring, waarvan enkele jaren als projectleider;
 • relevante werkervaring in de live communicatie/evenementenbranche, bekend met 24/7 service, seizoenskarakter en kritische deadlines;
 • uitstekend gevoel voor design en sfeer;
 • ondernemend en creatief;
 • klantgericht, communicatief en organisatorisch sterk;
 • stressbestendig en een sterk anticiperend en oplossend vermogen.


Aanbod

Een interessante en zelfstandige functie met uitdagende toekomstmogelijkheden. Een baan met veel afwisseling en mobiliteit bij een gezond en groeiend bedrijf. Een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden Kortom, een zeer dynamische werkomgeving (geen 9 tot 5) met een open en informele werksfeer.
 

Sollicitatie

Voor inlichtingen Olaf van den Wittenboer, 06-20739274 of o.vdwittenboer@vanderveen-ee.nl.
Geïnteresseerd? Stuur uw duidelijke motivatie en CV naar o.vdwittenboer@vanderveen-ee.nl.
 

Wie zijn wij?

Van der Veen – event engineering weet al jarenlang unieke ervaringen te creëren voor uiteenlopende klanten. Als gedreven event engineers geven wij advies en realiseren vernieuwende technische belevingsconcepten voor onze klanten op het gebied van beurspresentaties, congressen, roadshows, evenementen en bedrijfspresentaties. Wij verhuren en installeren alle technische voorzieningen die nodig zijn voor onderscheidende live communicatie projecten. Van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken.
Wij hebben passie voor ons vak en zijn klant gedreven, resulterend in succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Benelux, ook in Europa verzorgen wij toonaangevende live communicatie projecten.
Enkele projecten waar wij werkzaam zijn: ABN Amro World Tennis Tournament (Rotterdam), North Sea Jazz Festival Rotterdam, Masterpiece London, TEFAF Maastricht, BRAFA Brussels, Tong Tong Fair Den Haag. Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor prominente evenementenaccommodaties als Ahoy Rotterdam en World Forum Den Haag.
Van der Veen streeft topkwaliteit en maximale dienstverlening na. Met ruim 60 medewerkers werken wij constant aan het leveren van een vernieuwende, overtuigende en spannende live communicatie experience. Wij zijn een trotse en op de toekomst gerichte organisatie. De ambitie van Van der Veen is om verder te groeien in binnen- en buitenland.
 

Onderdeel van de Boemer groep

Van der Veen is onderdeel van de Boemer Group, een groep van professionele live communicatie dienstverleners, met vestigingen in heel Europa. Door die bundeling van krachten spelen de Event Engineering bedrijven zoals Van der Veen in Nederland en TSE in Duitsland in op de wensen van de gezamenlijke klanten in Europa. Kijk voor meer informatie op: www.boemer.eu  
Functie 

2014-11-20
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV