Magazine
Contact
Home
Vacature: Sales- & Projectmanager (Clientmanager) Exhibitions & Events
Van der Veen – event engineering is op zoek naar een ervaren, creatieve en ondernemende Sales- & Projectmanager. Deze Clientmanager is verantwoordelijk voor een groep van klanten met name actief  op beurzen en evenementen. De Clientmanager weet als professional zijn klant te begeleiden en inspireren in het ontwikkelen van technische toepassingen die de live communicatie evenementen maximale toegevoegde waarde geven door de inzet van licht, beeld en geluid techniek.
 

Je maakt deel uit van een team van ruim 60 collega’s en rapporteert aan de Commercieel Directeur. Je bent in het salesteam mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van business, producten en nieuwe diensten op beurzen en evenementen, bestaande uit nationale- en internationale beurzen, kunsttentoonstellingen, sport- en cultuurevenementen. Naast het acquireren  en realiseren van projecten voor je vaste klantengroep, het intensief beheren van de relatie  en het benutten van kansen van nieuwe klanten, draag je zorg voor advies naar de klant en de concrete invulling, projectplanning en uitvoering van de  technische projectplannen. Je bent dus van A tot Z leidend bij de klant en het project. Je hebt affiniteit met en zicht op de technische ontwikkelingen voor techniek, design en sfeer is hierbij essentieel.
 

Kortom, je taken bestaan onder andere uit:

 • Ontwikkeling en beheer van je klantportefeuille;
 • Opstellen en opvolgen van offertes;
 • Adviseren van klanten en opstellen projectplannen in samenwerking met de klant;
 • Ontwerpen realiseren vanuit sfeerimpressies en presentatie concepten;
 • Op- en uitbouwen van nieuwe relaties voor beurzen en evenementen;
 • Instrueren en informeren van het Van der Veen klantteam;
 • In de rol van projectmanager betrokken bij de uitvoering van de projecten, controleren voortgang werkzaamheden en evalueren uitgevoerde projecten met klanten.
 

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • kennis van live communicatie branche, o.a. beurzen- en/of evenemententechniek;
 • gecertificeerde commerciële en/of projectmanagement opleiding is een pre;
 • sterk ontwikkelde commerciële & communicatieve vaardigheden;
 • minimaal 6 jaar werkervaring, waarvan enkele jaren als projectleider;
 • relevante werkervaring in de live communicatie/evenementenbranche, bekend met 24/7 service, seizoenskarakter en kritische deadlines;
 • uitstekend gevoel voor design en sfeer;
 • ondernemend en creatief;
 • klantgericht, communicatief en organisatorisch sterk;
 • stressbestendig en een sterk anticiperend en oplossend vermogen.


Aanbod

Een interessante en zelfstandige functie met uitdagende toekomstmogelijkheden. Een baan met veel afwisseling en mobiliteit bij een gezond en groeiend bedrijf. Een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden Kortom, een zeer dynamische werkomgeving (geen 9 tot 5) met een open en informele werksfeer.
 

Sollicitatie

Voor inlichtingen Olaf van den Wittenboer, 06-20739274 of o.vdwittenboer@vanderveen-ee.nl.
Geïnteresseerd? Stuur uw duidelijke motivatie en CV naar o.vdwittenboer@vanderveen-ee.nl.
 

Wie zijn wij?

Van der Veen – event engineering weet al jarenlang unieke ervaringen te creëren voor uiteenlopende klanten. Als gedreven event engineers geven wij advies en realiseren vernieuwende technische belevingsconcepten voor onze klanten op het gebied van beurspresentaties, congressen, roadshows, evenementen en bedrijfspresentaties. Wij verhuren en installeren alle technische voorzieningen die nodig zijn voor onderscheidende live communicatie projecten. Van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken.
Wij hebben passie voor ons vak en zijn klant gedreven, resulterend in succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Benelux, ook in Europa verzorgen wij toonaangevende live communicatie projecten.
Enkele projecten waar wij werkzaam zijn: ABN Amro World Tennis Tournament (Rotterdam), North Sea Jazz Festival Rotterdam, Masterpiece London, TEFAF Maastricht, BRAFA Brussels, Tong Tong Fair Den Haag. Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor prominente evenementenaccommodaties als Ahoy Rotterdam en World Forum Den Haag.
Van der Veen streeft topkwaliteit en maximale dienstverlening na. Met ruim 60 medewerkers werken wij constant aan het leveren van een vernieuwende, overtuigende en spannende live communicatie experience. Wij zijn een trotse en op de toekomst gerichte organisatie. De ambitie van Van der Veen is om verder te groeien in binnen- en buitenland.
 

Onderdeel van de Boemer groep

Van der Veen is onderdeel van de Boemer Group, een groep van professionele live communicatie dienstverleners, met vestigingen in heel Europa. Door die bundeling van krachten spelen de Event Engineering bedrijven zoals Van der Veen in Nederland en TSE in Duitsland in op de wensen van de gezamenlijke klanten in Europa. Kijk voor meer informatie op: www.boemer.eu  
Functie 

2014-11-20
Logistics & Distribution heeft in combinatie met Empack en Automation op 5 en 6 april zo'n 8.300 bezoekers ontvangen. Het was voor het eerst dat de drie vakbeurzen voor de verpakkingsindustie en de logistieke markt samen georganiseerd werden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
 
Rotterdam Ahoy organiseert in samenwerking met founding partners het nieuwe platform VEG., wat staat voor Vak Event Groentehelden. Het event dat op 20 en 21 juni 2018 zal plaatsvinden in de Onderzeebootloods in Rotterdam is voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met versproducten. Beleving, inspiratie en de toekomst staan centraal.
 
MECC Maastricht organiseert van 20 tot en met 22 oktober 2017 het nieuwe event Euro Cycling XP. Het evenement is een coproductie van Euro Cycling XP, Flanders Bike Valley en MECC Maastricht. Doel van oud-wielrenner en initiator Stephan Räkers is het gat te dichten dat aan het eind van het wieler- en MTB seizoen ontstaat en loopt tot aan het volgend voorjaar wanneer fietsbeurzen als BikeMotion en de Fiets-en Wandelbeurs plaatsvinden.
 
Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) gaat per direct verder als Interieur Collectie Dagen. VPWI is van oorsprong een vloeren vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende segmenten in de afgelopen jaren en de samenwerking met Kone advies (organisator van Floor Expo) vond organisator Evenementenhal het tijd voor een nieuwe naam die beter past bij het huidige concept.
 
Evenementenhal Hardenberg heeft een aantal nieuwe speerpunten opgesteld voor de editie van Recreatie Vakbeurs in november 2017. Dit na overleg met specialisten uit de branche. De beurs wordt landelijk gepositioneerd en zal ook meer op exposanten en bezoekers uit België en Duitsland mikken. Daarvoor zijn er meer blikvangers nodig op de beursvloer. 
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV