Magazine
Contact
Home
Vacature: Sales- & Projectmanager (Clientmanager) Exhibitions & Events
Van der Veen – event engineering is op zoek naar een ervaren, creatieve en ondernemende Sales- & Projectmanager. Deze Clientmanager is verantwoordelijk voor een groep van klanten met name actief  op beurzen en evenementen. De Clientmanager weet als professional zijn klant te begeleiden en inspireren in het ontwikkelen van technische toepassingen die de live communicatie evenementen maximale toegevoegde waarde geven door de inzet van licht, beeld en geluid techniek.
 

Je maakt deel uit van een team van ruim 60 collega’s en rapporteert aan de Commercieel Directeur. Je bent in het salesteam mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van business, producten en nieuwe diensten op beurzen en evenementen, bestaande uit nationale- en internationale beurzen, kunsttentoonstellingen, sport- en cultuurevenementen. Naast het acquireren  en realiseren van projecten voor je vaste klantengroep, het intensief beheren van de relatie  en het benutten van kansen van nieuwe klanten, draag je zorg voor advies naar de klant en de concrete invulling, projectplanning en uitvoering van de  technische projectplannen. Je bent dus van A tot Z leidend bij de klant en het project. Je hebt affiniteit met en zicht op de technische ontwikkelingen voor techniek, design en sfeer is hierbij essentieel.
 

Kortom, je taken bestaan onder andere uit:

 • Ontwikkeling en beheer van je klantportefeuille;
 • Opstellen en opvolgen van offertes;
 • Adviseren van klanten en opstellen projectplannen in samenwerking met de klant;
 • Ontwerpen realiseren vanuit sfeerimpressies en presentatie concepten;
 • Op- en uitbouwen van nieuwe relaties voor beurzen en evenementen;
 • Instrueren en informeren van het Van der Veen klantteam;
 • In de rol van projectmanager betrokken bij de uitvoering van de projecten, controleren voortgang werkzaamheden en evalueren uitgevoerde projecten met klanten.
 

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • kennis van live communicatie branche, o.a. beurzen- en/of evenemententechniek;
 • gecertificeerde commerciële en/of projectmanagement opleiding is een pre;
 • sterk ontwikkelde commerciële & communicatieve vaardigheden;
 • minimaal 6 jaar werkervaring, waarvan enkele jaren als projectleider;
 • relevante werkervaring in de live communicatie/evenementenbranche, bekend met 24/7 service, seizoenskarakter en kritische deadlines;
 • uitstekend gevoel voor design en sfeer;
 • ondernemend en creatief;
 • klantgericht, communicatief en organisatorisch sterk;
 • stressbestendig en een sterk anticiperend en oplossend vermogen.


Aanbod

Een interessante en zelfstandige functie met uitdagende toekomstmogelijkheden. Een baan met veel afwisseling en mobiliteit bij een gezond en groeiend bedrijf. Een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden Kortom, een zeer dynamische werkomgeving (geen 9 tot 5) met een open en informele werksfeer.
 

Sollicitatie

Voor inlichtingen Olaf van den Wittenboer, 06-20739274 of o.vdwittenboer@vanderveen-ee.nl.
Geïnteresseerd? Stuur uw duidelijke motivatie en CV naar o.vdwittenboer@vanderveen-ee.nl.
 

Wie zijn wij?

Van der Veen – event engineering weet al jarenlang unieke ervaringen te creëren voor uiteenlopende klanten. Als gedreven event engineers geven wij advies en realiseren vernieuwende technische belevingsconcepten voor onze klanten op het gebied van beurspresentaties, congressen, roadshows, evenementen en bedrijfspresentaties. Wij verhuren en installeren alle technische voorzieningen die nodig zijn voor onderscheidende live communicatie projecten. Van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken.
Wij hebben passie voor ons vak en zijn klant gedreven, resulterend in succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Benelux, ook in Europa verzorgen wij toonaangevende live communicatie projecten.
Enkele projecten waar wij werkzaam zijn: ABN Amro World Tennis Tournament (Rotterdam), North Sea Jazz Festival Rotterdam, Masterpiece London, TEFAF Maastricht, BRAFA Brussels, Tong Tong Fair Den Haag. Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor prominente evenementenaccommodaties als Ahoy Rotterdam en World Forum Den Haag.
Van der Veen streeft topkwaliteit en maximale dienstverlening na. Met ruim 60 medewerkers werken wij constant aan het leveren van een vernieuwende, overtuigende en spannende live communicatie experience. Wij zijn een trotse en op de toekomst gerichte organisatie. De ambitie van Van der Veen is om verder te groeien in binnen- en buitenland.
 

Onderdeel van de Boemer groep

Van der Veen is onderdeel van de Boemer Group, een groep van professionele live communicatie dienstverleners, met vestigingen in heel Europa. Door die bundeling van krachten spelen de Event Engineering bedrijven zoals Van der Veen in Nederland en TSE in Duitsland in op de wensen van de gezamenlijke klanten in Europa. Kijk voor meer informatie op: www.boemer.eu  
Functie 

2014-11-20
De European Fine Art Foundation (TEFAF), de Provincie Limburg, de stad Maastricht en MECC Maastricht tekenen voor een tienjarige samenwerking. De belangrijkste punten van de overeenkomst zijn een ingrijpende renovatie en uitbreiding van het congrescentrum MECC Maastricht, voldoende beschikbare hotelkamers en het vergroten van de bereikbaarheid van Maastricht internationaal door het verbeteren van de verbindingen met een grote internationale luchthaven. Tot slot krijgt TEFAF vanaf 2019 een permanente locatie aan het Vrijthof.
 
De vijftiende Masters of LXRY, de vroegere Miljonair Fair, heeft een recordaantal bezoekers getrokken. De beurs lokte van 7 tot en met 11 december ruim 52.000 bezoekers naar RAI Amsterdam.
 
Exhibitions Rotterdam organiseert de eerste vakbeurs op het gebied van maatschappelijk verantwoord duurzaam ondernemen: MVDO 2018. Het doel van de vakbeurs is kennis te delen over vraagstukken op het gebied van innovatie en verantwoord ondernemen in het nationale en internationale bedrijfsleven. De beurs zal plaatsvinden op 2,3 en 4 oktober in Rotterdam Ahoy. 

Artexis, eigenaar en manager van event locaties, lanceert het concept Grand Depot Outlet in België. Dit is een nieuw verkoopkanaal waar merken eindereeksen en overschotten van de hand kunnen doen. Het idee voor de outlet is ontstaan doordat veel retailers door toegenomen productie achterblijven met stocks. 
 
Messe Frankfurt Trade Fairs India, the Indiase dochtermaatschappij van Messe Frankfurt,  heeft Fitex India overgenomen, het grootste fitness en gezondheidsevent van India. Voorheen was de beurs eigendom van Smart Events. De twee bedrijven gaan nu samenwerken om een platform te creëren voor de fitness-, gezondheids-, voedings- en wellness-industrie in India.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV