Magazine
Contact
Home
Slotbericht Kreadoe 2014
36.262 creatievelingen bezochten KreaDoe, de knutselbeurs die plaatsvond van 5 tot en met 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De drukste dag was zaterdag met bijna 9.500 bezoekers. 81 procent van de bezoekers beoordeelden het aanbod op de beurs als goed tot zeer goed. Gemiddeld bleef een bezoeker bijna viereneenhalf uur op de beurs.
 

Met name breien en haken, kaarten maken en huis-en interieurdecoratie worden genoemd als het gaat om favoriete hobby’s. Hierbij staat breien en haken op nummer één. Niet voor niets was er deze editie extra aandacht voor deze hobby in de vorm van een speciaal haakplein. De dames van Crochet Along hadden hier hun thuisbasis om samen met de bezoekers ‘live’ het laatste patroon van hun 2014 deken af te haken. Ook onthulden zij hun eerste patroon voor de deken van 2015. De twee snowboardende en hakende jongens van MyBoshi opende de beurs en waren, al hakend met de bezoekers, ook op dit plein te vinden.

Uit het bezoekersonderzoek van Jaarbeurs blijkt ook dat het grootste deel van de creatievelingen de beurs bezoeken om nieuwe ideeën en inspiratie op de doen. Ze zien het ook als een gezellig dagje uit, om nieuwe producten te bekijken en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.


KreaDoe 2015

87 procent van de bezoekers geeft nu al aan dat zij de volgende editie van KreaDoe willen bezoeken. KreaDoe 2015 vindt plaats van woensdag 28 oktober tot en met zondag 1 november.
 

2014-11-13
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV