Magazine
Contact
Home
Slotbericht SIAL 2014
Na vijf beursdagen met vele evenementen en ontmoetingen, bereikte de SIAL 2014 een uur voor sluitingstijd haar doelstelling van 150.000 vakbezoekers. De grootste voedingsmiddelenbeurs ter wereld vond plaats van 19 - 23 oktober in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte, Het aantal exposanten lag tien procent hoger dan vorig jaar.

 

In het kader van de 50ste verjaardag van de SIAL, hebben 6.500 exposanten dit jaar alles uit de kast gehaald om deze beurseditie tot een succes te maken. Beursstands van hoge kwaliteit, een uitgebreid aanbod van diensten en services, een uitstekend zakelijk klimaat en veel media aandacht droegen bij aan een geslaagde beurseditie. Onder de bezoekers was grote belangstelling voor de geselecteerde producten van de SIAL Innovation, met 1.757 deelnemende kandidaten en de uitreiking van 20 prijzen en evenveel medailles.

Naast een kwalitatief en relevant aanbod op de beurs, verwelkomde de SIAL bijna 150 officiële delegaties en prominente gasten. De Franse President François Hollande, Premier Manuel Valls en Stéphane le Foll, Minister van landbouw en woordvoerder van de Franse regering, waren op de SIAL 2014 aanwezig en toonden hun belangstelling aan alle marktspelers uit de Franse en internationale voedingsmiddelenindustrie.

Met meer dan 3.200 journalisten afkomstig uit 100 verschillende landen, uitzendingen van tientallen Franse en internationale radio en tv zenders en meer dan duizend pageviews, werd de SIAL tenslotte goed onder de aandacht van de media gebracht.

De eerstvolgende beurseditie van de SIAL is 16 - 20 oktober 2016 in Paris Nord Villepinte.
 

2014-11-03
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

 
mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda 
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV