Magazine
Contact
Home
Informa heeft bekend gemaakt dat hun aanbod van 3,9 biljoen pond voor B2B event organisator UBM door aandeelhouders van beide partijen is goedgekeurd. 99 procent van de stemmen waren voor. De resolutie is er doorheen gekomen op de dag van de Informa General Meeting op 17 april jongstleden.
 
Tot 2022 zullen Duitse beursorganisaties zo'n 900 miljoen euro investeren in het moderniseren van de beurshallen. Doel is om het beursoppervlak met zo'n 55.000 vierkante meter uit te breiden. Daarvan zal dit jaar al 35.000 vierkante meter beschikbaar zijn. Dit blijkt uit een enquête van de Duitse brancheorganisatie Auma onder 25 grote beursbedrijven.
 
Jeroen Dona start op 7 mei 2018 bij Libéma als directeur beurzen & evenementen Zuid en West Nederland. Hij volgt hiermee Robert van Overdijk op, die een nieuwe uitdaging is aangegaan als directeur van Circuit Zandvoort. Jeroen Dona wordt commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor alle beurzen en evenementenlocaties in deze regio’s, te weten Autotron Rosmalen, Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Congrescentrum 1931, Expo Haarlemmermeer en Zeelandhallen Goes.
 
Femke Rebergen is per 1 april 2018 benoemd tot nieuwe Head of Human Resources (HR) bij Easyfairs Evenementenhal. Ook gaat zij deel uitmaken van het directieteam dat nu uit 9 personen bestaat. Rebergen heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op verschillende HR-gebieden. Ze stapt over van EW Facility Services waar ze sinds 2011 werkte als Manager Verzuim Support.
 
... 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV