Magazine
Contact
Home
Het Nederlands Paviljoen heeft tijdens de Wereld Expo 2017 in Astana, Kazachstan, de award voor 'beste toepassing van technologie' gewonnen. PRG Nederland ondersteunde, in opdracht van general contractor Hypsos, het Nederlands paviljoen met algemene verlichting, show verlichting, audio en video hardware over het gehele paviljoen. 
 
Koelnmesse zal vanaf 2018 medeorganisator zijn van de tweejaarlijkse vakbeurs Feria Mueble & Madera in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. De Duitse beursorganisator zet zo een volgende stap in de samenwerking met de grootste beursorganisator van Colombia, Corferias Bogotá, met wie zij onder andere ook de voedingsmiddelenbeurs Alimentic organiseren. 
 
Manon van Gelder is per 1 september 2017 in dienst getreden bij A-Booth in Oostzaan en vormt tezamen met Peter Noordman en Jaap-Kees Snoeij de directie van A-Booth exhibition services.
De afgelopen 27 jaar was Van Gelder werkzaam als senior events manager voor Thermo Fisher Scientific. 
 
Op het dak van MECC Maastricht is op 30 augustus 2017 een zonnecentrale geopend met 1.054 zonnepanelen. Het zonnedak, gerealiseerd door Rooftop Energy, heeft een oppervlak van bijna 3.000 vierkante meter. Voor dit project heeft het MECC een SDE+ subsidie ontvangen van het Rijk waarmee zij als Green Key Gold organisatie meewerkt aan de gemeentelijke duurzaamheidsambitie van Maastricht.
 
...
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV